House Icon

HOE DE APPARATEN VAN HET
FAMILIE-HISTORISCH CENTRUM
MET ELKAAR TE VERBINDEN


Een schematisch vereenvoudigd voorbeeld van de
Internetverbinding voor Centra voor familiegeschiedenis

BELANGRIJKE OPMERKING

Sinds de introductie van de Cisco Managed Switch—zal er ten minste één geïnstalleerd worden—in elk van onze Kerkgebouwen, zal de belangrijke verbinding van Poort 1 van onze FHC of Special Purpose Network switch naar Poort 3 van de Meraki Firewall, niet langer een standaard vereiste verbinding zijn.

Dit schema, schetst de basisverbindingen die nu nodig zijn, voor onze Family History Centre computers.

De verbindingsroute is

  1. The De ROUTER NAAR POORT 5 of Meraki Firewall Internetpoort
  2. Meraki Firewall POORT 1 NAAR POORT 9 van de Managed Switch.
  3. Managed Switch POORT 6 NAAR POORT 1 FHC-Netwerkswitch
  4. De overige poorten van de FHC-netwerkschakelaar worden via het Patch Panel en de bijbehorende Ethernetcontactdozen aangesloten op de printer en de FHC-computers.

Hoewel de Cisco Managed Switch die gewoonlijk in onze vergaderzalen wordt geïnstalleerd, 8 poorten heeft, heeft hij ook nog 2 andere poorten: 9 en 10, die worden aangeduid als SFPGBIC, wat staat voor Small Form Factor Pluggable Gibabit Interface Converter. Als er twee Managed Switches in een Ontmoetingshuis aanwezig zouden zijn, zou poort 10 van de eerste eenheid verbonden worden met poort 9 van de tweede eenheid.

Voor complexere doeleinden zijn veel complexere, meervoudige Managed Switch installaties beschikbaar. Alleen ten behoeve van het Cetrum voor Familiegeschiedenis wordt hier een vereenvoudigde opstelling geïllustreerd, van een “slechts één Managed Switch”.